In timp ce creierul uman doarme, zonele sale active ale cortexului sunt oprite, subconstientul nostru proceseaza toate evenimentele care au avut loc in timpul zilei.

Dimineata e mai inteleapta decat seara.

Toate decizile sunt mai bune de dimineata cand organizmul se trezeste, cand creierul inca nu este incarcat cu alte probleme sau stres.

Nu te astepta ca punand o intrebare anume inainte de a merge la culcare, sa primesti imediat un raspuns specific dimineata. Totul este mult mai complicat. Este necesar mai intai sa se concentreze subconstientul asupra sarcinii in sine, astfel incat noaptea subconstientul sa inceapa sa lucreze la problema, sa inceapa sa compare faptele si sa gaseasca inconsecvente.

De asemenea, merita sa acorzi atentie viselor, aceasta este si o parte a subconstientului nostru, pe care practic nu o putem influenta. Analizeaza ce ai visat, cu ce ar putea fi conectat, este foarte posibil sa gasesti raspunsul acolo.

Dar daca intrebarea ta unde il gasesc pe iubitul perfect si noaptea il visez pe Brad Pitt, nu inseamna ca el este iubitul perfect😊

Cum sa rezolvi problemele in  timpul somnului profund?

Primul lucru de facut este sa remediezi ceea ce te deranjeaza in acest moment.

De exemplu, nu poti decide sa te muti intr-un oras nou pentru o lunga perioada de timp, cantarind toate argumentele pro si contra, tot nu poti lua o decizie. Nu poti petrece o zi intreaga gandindu-te doar la aceasta problema, sunt si alte lucruri care necesita atentia ta. Incerca sa o rezolvi cu ajutorul subconstientului in faza de somn.

1.Formuleaza o problema inainte de culcare

Cu jumatate de ora inainte de culcare, spune-ti din nou problema cu calm. Aminteste-ti toate detaliile despre solutiile la problema pe care le-ai luat in considerare si nu au functionat. Atunci subconstientul in timp tu ce dormi va cauta solutii care ar putea rezolva totul.

2.Seteaza-ti un interval de timp

Reflectand asupra problemei toata noaptea, poti dormi nelinistit si te poti trezi ca e dimineata si raspuns sa nu gasesti. Pentru a preveni acest lucru, seteazati limite de timp. De exemplu, vreau raspunsul la 8 dimineata  daca ar trebui sa ma mut in alt oras.

3.Fixeaza-ti gandurile

Dimineata, de indata ce te trezesti, noteaza toate gandurile care te vor vizita in acel moment. Daca inca nu exista o solutie concreta, nu dispera. Acorda-ti timp, poate ca la micul dejun raspunsul iti va veni in cap.

4.Mediteaza

Gandeste-te din nou la tot ce-ti vine in minte. Chiar daca aceste idei ti se par prea superficiale, nu le arunca.

Examineaza din nou toate optiunile.

5.Trage concluzii

creierul rezolva problemele in somn

Odata ce ai notat toate optiunile posibile, ia o pauza si apoi revina la ceea ce ai scris. Citeste tot ce ai scris si ia o decizie.

Am citit mult despre puterea subconstientului concluzia a fost ca noi suntem si atragem ceea ce credem despre noi . Subconstientul nostru e atat de uimitor ,altii il mai numesc intuitie  dar intuitia si este subconstientul. Unele persoane  au subconstientul mai dezvoltat si se bazeaza foarte mult pe el  altii cred ca inebunesc cand isi aud vocea interioara.

Cee ce sadesti in subconstient, vei culege din propriul corp si din mediu.

Joseph Murphy

Idea sa nu iti fie frica sa vorbesti singura cu tine ,mediteaza,noteaza si sigur o sa ai cheia catre solutionarea problemei.